Yökerhot Suomessa

Yökerhot ovat viihdettä ja musiikkia tarjoavia ravintoloita, jotka avaavat ovensa iltaisin ja ovat avoinna pitkään yöhön, jopa aivan aamutunneille asti.

Yökerhojen toiminta on muuttunut koko ajan nopealla tahdilla, sillä ihmisten mielenkiinto samaan tavanomaisuuteen muuttuu jatkuvasti. Yökerhot ovat suunnattu kaikille aikuisille ja nuorille aikuisille, jotka usein haluavat elämäänsä jotakin uutta. Nuorten kohdalla rahatilanne ei aina salli yökerhokäyntejä kuitenkaan kuin muutaman kerran kuukaudessa, mutta sen vuoksi yökerhojen tarjonnalta juuri odotetaankin paljon.

Uusia yökerhoja on viime vuosina syntynyt kuin sieniä sateella ja vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti.

Yökerho löytyy nykyään melkein jokaiselta suuremmalta paikkakunnalta ja tarjonta vaihtelee erilaisista musiikkityyleistä- ja esiintyjistä aina live-musiikki iltoihin.

Yökerhot ovat mukavia ja viihtyisiä paikkoja rentoutumiseen ja ystävien tapaamiseen. Suuremmilla paikkakunnilla, kuten Helsingissä, Tampereella ja Turussa löytyy eri asioihin erikoistuneita yökerhoja. Yökerhot haluavat ikään kuin kehittyä ja kasvaa asiakaspalautteiden ja arvosteluiden ansiosta aina vain paremmiksi ajanviettopaikoiksi. Keskitytään seuraavaksi Helsingin yökerhoihin ja otetaan esille muutama todella mielenkiintoinen ja mukavaa tunnelmaa tarjoava yökerho.

Helsingin Yökerhot

Yökerhon valinta perustuu monesti omaan mielipiteeseen, sillä jokaisella on oma makunsa sen suhteen minkätyyppisestä ravintolasta ja sen tarjonnasta pitää.

Kaarle XII

Kaarle XII on pitkään kuulunut Helsingin suosituimpiin yökerhoihin. Kyseisen yökerhon tilat ovat todella isot ja eri kerroksissa on samaan aikaan mukavaa ohjelmaa tai esillä on muuten erilaisia, mielenkiintoisia teemoja. Ravintolassa jokainen voi järjestää vaikka omat yksityiset juhlat, johon kutsuu juuri ne vieraat, jotka haluaa. Ravintolasta löytyy kuusi baaria, kolme moneen eri makuun sopivaa musikkimaailmaa ja kaksi isoa tanssilattiaa, joten tarjontaa todella riittää. Ikäraja yökerhossa on 24- vuotta ja perjantaisin on aina tarjolla upea karaoke-ilta, johon kannattaa saapua osallistumaan.

Wallis Karaoke Bar

Baari löytyy Helsingin Kanavanrannalta, johon paikka on perustettu vuonna 2017. Paikka on suhteellisen uusi, mutta juuri siitä syystä saanut paljon kiitosta muun muassa henkilökunnan ystävällisyydestä ja ammattitaidosta, äänentoistolaitteiden toimivuudesta, juomatarjonnasta ja yleisesti todella mukavasta tunnelmastaan. Ravintolan voi vuokrata minkälaisiin juhliin tahansa, ja ravintolan kotisivuilta löytyvät asianmukaiset tiedot tulevista bile- ja teemailloista. Tähän upeaan ravintolaan kannattaa tulla vaikka kauempaakin tutustumaan.

DTM

DTM on pohjoismaiden suosituin, tyylikkäin ja suurin gay-klubi. Paikka on esteettisen kauniisti sisustettu, aina siisti ja saanut kiitosta miellyttävästä tunnelmastaan. DTM sijaitsee hyvällä paikalla, eli aivan keskustan tuntumassa. DTM tarjoaa erikoisuutenaan muun muassa värikkäitä ja elämyksellisiä drag-showt -esityksiä, jotka ovat todella suosittuja.