Yökerhot Tampereella

Tampere tarjoaa

Tampereen yöelämä on aina ollut kuuluisa rohkeasta, vilkkaasta ja monipuolisesta menostaan. Yleisesti sanotaankin, että mitä Tampereelta ei löydy, sitä ei tarvita. Tampere tarjoaa monipuolisen valikoiman yökerhoja, pubeja ja ravintoloita jokaiseen makuun. Tampere on Juicen ja Mika Kaurismäen tunnetuksi tekemä paikka, joten ei muuta kuin mihin oletkaan menossa? – No Tampereelle nääs.

Tampere on iso kaupunki, joten siellä sattuu ja tapahtuu. Tampereella asutaan, käydään työssä, ihaillaan kauniita maisemia ja virkistäydytään ystävien seurassa. Tampereella yökerhoja löytyy moneen makuun. Useimmat Tampereen suosituista yökerhoista sijaitsevat aivan Tampereen

keskustassa, joten niihin on myös helppo löytää.

Kellariravintola Wanha Monttu

Wanha Monttu on jo vuosia Tampereella toiminut, aito vanhanajan legendaarinen kohtauspaikka, joka on perustettu jo vuonna 1994. Ravintolassa voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomista sekä uppoutua historian havinaan Tampereen kuuluisassa viihtyisässä olohuoneessa.

Semafori

Semafori on Tampereella jo lähes käsite, jonka lähes jokainen paikallinen tuntee. Semafori tarjoaa paitsi loistavaa ruokaa ja laadukkaita juomia, niin myös mahdollisuuden tanssiin ja aidon live-musiikin kuunteluun. Semaforissa viihtyvät kaikenikäiset aikuiset henkilöt, jotka arvostavat hyvää seuraa ja loistavaa live-musiikkia.

Tampereella on vahva kokemus siitä, miten ihmiset saadaan nauttimaan ja viihtymään niin keskellä tasaista arkea kuin myös viikonloppuisinkin. Mukaviin ja tuttavallisen rentoihin paikkoihin on mukava palata aina uudelleen ja uudelleen.

Dog’s Home

Dog’s Home tarjoaa sitä mistä asiakkaat pitävät, eli live-musiikkia vähintään muutaman kerran viikossa. Muutama tuoppi aitoa, perinteistä olutta, flipperin peluuta, hyvää musiikkia ja tietovisaa – niistä on rento arki ja juhla valmistettu.

London

London on aito pubia jäljittelevä yökerho suoraan Tampereen keskustassa. Paikalta löytyy konstailematonta Lontoolaista tunnelmaa, joten ei ihme, että juuri London on aito Tamperelainen

yökerhojen klassikko. Ravintola tarjoaa mukavan rentoa tunnelmaa, ajankohtaista viihdettä ja teemaan liittyviä juomia.

Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus, joten Tampereella näkee paljon erilaisia kansalaisuuksia. Tampere on myös Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, joten ei ihme, että kaupungin yökerhot tarjoavat viihdettä moneen makuun. Tampereelta löytyy sekä perinteisiä, nostalgisia yökerhoja, ravintoloita, klubeja ja pubeja, mutta myös tiettyyn teemaan erikoistuneita, kuten esimerkiksi Venue FL.

Venue FL

Venue FL tarjoaa niin paikallisille kuin myös turisteille loistavat tilat huikeaan yökerhoelämykseen Tampereen parhaalla paikalla. Venue FL tarjoaa korkealuokkaista elektronista musiikkia ja panostaa laadukkaisiin esiintyjiin ja erilaisiin, mukavaa tunnelmaa viestiviin klubi-iltoihin, joissa varmasti viihtyy.

Kaijakka

Kaijakka panostaa toiminnassaan nostalgisuuteen, eli paikan päältä löytyy karaokea moneen makuun. Kaijakan yläkerrassa on yöbaari, jossa juhlakansa viihtyy erityisesti viikonloppuisin aina pikkutunneille asti mukavan seuran siivittämänä. Maistuvaa ruokaa on tarjolla aina paikan sulkemiseen, eli pikkutunneille asti.

Doris

Doris on erittäin piristävä poikkeus siinä mielessä, että se on suunnattu paitsi nuoremmalle väelle myös erityisille kulttuuriväkeä edustaville kohderyhmille. Ravintola on erityisesti opiskelijoiden ja taidepiireihin kuuluvien henkilöiden vankkumattomassa suosiossa.