Tunnelmallista illanviettoa ravintolassa tai kotona!

Eräs mukavimmista tavoista viettää iltaa, on valita tunnelmallinen ravintola, jossa voi kaikessa rauhassa nauttia illan tunnelmasta sekä hyvästä ruuasta joko yksin tai hyvässä seurassa. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista lähteä ravintolaan paikan päälle. Tällöin ravintola ja muu viihde saapuu helposti kotiin hemmottelemaan väsynyttä uurastajaa, joka tarvitsee hetken hemmottelua hektisen arjen keskellä.

Hemmottelua ravintolassa

Tunnelmallinen ravintolaillallinen on upea tapa hemmotella sekä itseä että rakkaita läheisiä. Valitse ravintola, joka miellyttää sinua niin menullaan kuin tunnelmallaankin. Ellet tunne kaupungin ravintolatarjontaa kovin hyvin, kannattaa tutustua siihen vaikkapa TripAdvisorin kautta, jonka näppärä hakukone auttaa sinua löytämään asiakkaiden kehumat kohteet. Käytä hakusanana vaikkapa suosikkikeittiötäsi ja ruudullesi ilmestyy pian valikoima alan ravintoloita asiakasarviointeineen.

Hemmottelua kotona

Aina ravintolaan lähteminen ei ole mahdollista. Saatat olla sairaana tai niin puhkipoikkiväsynyt rankan työviikon johdosta, että ravintolaan lähteminen ei tunnu houkuttelevalta vaihtoehdolta. Tällöin ravintola voi tulla kotiin. Ainakin suurimmissa kaupungeissa monet suositut ravintolat toimittavat annoksiaan myös asiakkaidensa kotiin, joten sinun ei välttämättä tarvitse poistua kotoa päästäksesi valmiiseen pöytään ja nauttimaan suosikkiravintolasi herkuista ja upeista tuoksuista. Tilaaminen onnistuu parilla klikkauksella eikä vaadi ylimääräistä vaivannäköä.

Samalla voi klikata itsesi myös muun viihteen pariin, kunhan käytettävissäsi on sopiva laite sekä hyvä verkko-operaattori, joka tuo laajan viihdetarjonnan ulottuvillesi parin klikkauksen päähän. Esimerkiksi yllättävän autenttista pelitunnelmaa tarjoavat nettikasinot ovat netissä tarjolla 24/7 – juuri silloin, kun asiakas haluaa pelata. Monesti viihdepelaamiseen pääsee käsiksi jopa täysin ilmaiseksi ja riskittä.

Toinen hyvä vaihtoehto hankkia viihdettä suoraan kotiin, ovat erilaiset suoratoistopalvelut, kuten Netflix. Jos olet ulkomailla, saatat tarvita VPN-palvelun apua päästäksesi käsiksi suomalaiseen viihdetarjontaan, mutta tämäkin hoituu helposti pienellä vaivannäöllä. Netflix ja muut suoratoistopalvelut tarjoavat runsaasti erilaisia sarjoja ja elokuvia, joiden parissa kuluu helposti tunti jos toinenkin eikä sinun tarvitse lähteä elokuvateatteriin voidaksesi nauttia jännittävistä, romanttisista tai koskettavista elokuvista, jotka sopivat käsillä olevaan tunnetilaasi ja tilanteeseesi. Elokuvateattereissa ei sitä paitsi ole välttämättä aina tarjolla juuri sitä elokuvaa, jonka juuri sillä hetkellä haluaisit nähdä, vaan tarjonta on rajoittunutta. Suoratoistopalveluiden tarjonta on sen sijaan laajempi ja tarjolla 24/7!

Tiesitkö, että netin kautta on mahdollista päästä käsiksi myös laajaan kirjatarjontaan? Esimerkiksi BookBeat tarjoaa laajan valikoiman kirjoja, jotka ovat ulottuvillasi, vaikka makaisitkin flunssan tai uupumuksen kourissa kotona sängyn pohjalla, etkä jaksaisi lähteä kirjastoon täydentämään kirjavarastojasi.