Storyville – elävää musiikkia Helsingin yössä!

Osa yöelämässä viilettävistä elämysten etsijöistä nauttii erityisen paljon live-musiikista, jota löytyykin Helsingin yöelämästä ilahduttavan paljon. Kerromme tässä artikkelissa muutaman vinkin sinulle, joka haluat nauttia live-musiikista ja tavata samanhenkisiä ihmisiä. Storyville on Helsingin legendaarinen elävää musiikkia tarjoava musiikkiravintola, jonka tarjoamista monipuolisista mahdollisuuksista kerromme tässä artikkelissa. Aivan ensimmäiseksi esittelemme kuitenkin Storyvillen ja kerromme, mistä tämä persoonallinen musiikkiravintola löytyy.

Storyvillen puitteet ja teema

Jos etsit livemusiikkia sekä persoonallisella otteella toteutettua ravintolakulttuuria Helsingin sydämestä, on Storyville-niminen musiikkiravintola todennäköisesti oikea valinta sinulle. Tässä ravintolassa korostuu viihtyisän miljöön luomat puitteet sekä kansainvälinen tunnelma. Ravintolan esiintymislavoilla nähdään joka viikko useita live-esityksiä, joista osa on kotimaisia ja osa ulkomaisia esiintyjiä.

Musiikin erilaiset genret ovat laajasti esillä tässä ravintolassa. Storyvilleä pidetään muuten yhtenä Euroopan jazzklubien parhaimmistoon kuuluvista klubeista, mikä on melkoinen suoritus pienen Suomen klubilta. Tässä musiikkiravintolassa myös herkkusuut pääsevät nauttimaan maittavien annosten äärelle, sillä ravintolan puistoterassin hiiligrillissä ja klubin keittiössä valmistuu erittäin herkullisia ruoka-annoksia, joissa näkyy Cajun-creole-vaikutteita.

Storyvillen aukioloajat ja sijainti

Storyville on kesällä 2019 eli 1. kesäkuuta – 31. elokuuta 2019 välisenä aikana auki musiikkibaarinsa osalta perjantaisin kello 19 – 04 ja lauantaisin kello 19 – 04.30. Club Storyville on kesällä avoinna lauantaisin kello 22 – 04.30. Puistoterassi tarjoilee herkkujaan kesällä päivittäin kello 14 – 02 ja puistoterassin hiiligrilli on auki maanantaista lauantaihin kello 16 – 23. Keittiö on kuitenkin suljettuna 1. kesäkuuta 2019 – 31. elokuuta 2019 välisenä aikana. Syksyn osalta ravintolan aukioloajat kannattaa varmistaa erikseen.

Storyville löytyy Helsingin sydämestä, osoitteesta Museokatu 8. Paikan päälle on helppo saapua julkisilla, joten ravintolassa vierailu ei vaadi ylenmääräistä vaivannäköä, vaan se on helposti saavutettavissa ja helposti lähestyttävä kohde kaikille livemusiikin ystäville. Jos haluat päästä kosketuksiin erilaisten musiikki-ilmiöiden kanssa, on Storyvillestä hyvä lähteä liikkeelle.

Storyville yksityistilaisuuksien tapahtumapaikkana

Ravintolassa on mahdollista järjestää myös erilaisia yksityistilaisuuksia, kuten lanseeraustapahtumia, virkityspäiviä, syntymäpäiviä, kick off -tapahtumia, sukujuhlia ja seminaareja, sillä ravintolasta löytyy tilaisuuksia silmällä pitäen hyvät tilat. Varaus yksityistilaisuutta varten on kuitenkin tehtävä ajoissa.

Yksityistilaisuuden voi järjestää 50 – 350 henkilölle ja tilat voi varata aamu- tai iltapäiväksi taikka koko päivän ajanksi. Tilat voi varata myös koko illalle taikka vain alkuillaksi. Yksityistä tapahtumaa on mahdollista myös jatkaa varatun alkuillan jälkeen vapaamuotoisesti ravintolan avautuessa myös muille ravintolakävijöille.

Yksityistilaisuudet on mahdollista järjestää tietyn teeman mukaan ja ravintola onkin suunnitellut valmiita muutamia erilaisia juhlakonsepteja, joiden avulla valittu teema auttaa luomaan ikimuistoisen juhlan. Esimerkiksi teemaan liittyvä rekvisiitta sekä toimintamalli löytyy tällaisessa tapauksessa valmiina ja hienot juhlat saa aikaan melko pienellä vaivalla.

Storyvillessä voi yhdistää myös vaikkapa seminaarin ja illanvieton, kuten esimerkiksi Hirsirakennus Ltd. on jo onnistuneesti tehnyt. Heidän valitsemassaan yksityistilaisuudessa pidettiin ensin yrityksen jälleenmyyjille suunnattu koulutustilaisuus, minkä jälkeen osa seminaariin osallistuneista jälleenmyyjistä jatkoi illanviettoa Storyvillen musiikkitarjonnan parissa.